In de Hoofdklasse A kende Senioren 1 een superstart van de competitie. Never Despair 2 uit Den Bosch had vrijwel niks in te brengen tegen de ontketende Hoogerheidenaren. Het werd maar liefst 0-10. Het trio Bob van Geffen, Johan ’t Hooft en Roald Vos keerden met een meer dan tevreden gevoel huiswaarts.

Hotak’68 2 had in dit weekend geen competitiewedstrijd te spelen.

Het 3e team had ook een prima start van de competitie. In het Thoolse Sint-Annaland werd het plaatselijke Smash’76 3 met 3-7 verslagen. Youri Aarden won al zijn 3 enkelspelen. De overige 4 punten kwamen op naam van Roland van den Heuvel (2x), Martijn Withagen (1x) en het dubbel. Met deze degelijke overwinning lijkt het op dat ze dit voorjaar zeker mee kunnen doen om de bovenste plaatsen in de 3e klasse.

Ons 4e seniorenteam begon deze competitie met twee spelers. Patrick van Loon en Kees Overbeeke leverde een knappe prestatie door een 5-5 gelijkspel uit het vuur te slepen tegen Kerkwerve 1. Ze wonnen beide 2 maal en ook het dubbel werd keurig in winst opgezet.

Voor het 5e seniorenteam stond er gelijk een pittige tegenstander op het programma. TIOS 2 uit Terheijden bleek een maatje te groot, er werd met 9-1 verloren. Lichtpuntje was toch wel voor Mark Alberti die als debutant in de 5e klasse gelijk een partij kon winnen.

Senioren 6, maar ook Jeugd 2 was dit weekend vrij van competitie.

Door Bas Rongen