Ondanks dat we nog 2 weken doorgaan met de trainingen werd toch op zaterdag 15 juni de slotavond georganiseerd! Gezellig samen zijn, wat drinken en eten, bijkletsen, huldigingen en mensen in het zonnetje zetten!

Bij Steffie’s in Woensdrecht waren veel Hotakkers met hun familie aanwezig om terug te blikken op het seizoen onder het genot van een drankje en gezellig barbecueën.

Ook was er even tijd voor wat officiële zaken!

Jubilarissen

De afgelopen waren hebben we als bestuur geen aandacht besteed aan onze jubilarissen. Dit gaan we goed maken, daar zeker in deze tijd het bijzonder is dat leden lang lid zijn van onze vereniging!

Joey Belloni en Willem van Rooij zijn dit jaar 12,5 jaar lid. Alle leden die 12,5 jaar, 25 jaar of 50 jaar lid zijn of waren krijgen (nog) een aandenken. Helaas is het ons niet gelukt om dit al geregeld te hebben voor deze slotavond.
Ondanks dat we nog geen presentje hadden werd Joey wel in het zonnetje gezet! Gefeliciteerd met 12,5 jarig Hotak-jubileum. Hopelijk blijf je nog lang tafeltennissen! Willem was niet aanwezig bij de slotavond. Alle jubilarissen krijgen na de zomer nog hun presentje.

Nederlandse titel

Hotakker Jeroen Kivits behaalde heel knap in januari de Nederlandse titel bij de B-spelers. Hij was in maart al in het zonnetje gezet door de Gemeente en nu bij de slotavond bij Hotak’68. Jeroen nogmaals gefeliciteerd. Heel veel succes na de zomer met je nieuwe team in de eredivisie.
Dat gaat wel goed komen.

Prestatieprijs

De prestatieprijs wordt elk voorjaar uitgereikt aan de spelers welke in de najaarscompetitie en voorjaarscompetitie gemiddeld het hoogste percentage heeft behaald. Voorwaarde is wel dat je minimaal elke competitiehelft 60% van de wedstrijden mee hebt gespeeld.

Bij de senioren is deze prijs voor Peter van Oevelen. Met gemiddeld ruim 80% van zijn gespeelde wedstrijden gewonnen te hebben is dit wel een lekkere fles waard! Gefeliciteerd Peter. Je ontvangt je prijs deze week.

Vooropgesteld dat alle spelers van jeugd 1 heel erg goed hun best hebben gedaan in de competitie en gestreden hebben voor elk punt. Zeker daar al snel in het voorjaar duidelijk werd dat een kampioenstitel wel tot de mogelijkheid behoorde!

Evan, wint bij zijn debuut gelijk al zijn wedstrijden!
Thomas, in de eerste competitiewedstrijd en tegen de latere concurrent 1 partij gewonnen.

Finn, strijd voor elk punt, elke game en elke wedstrijd.
Thimo, niet snel tevreden maar na een verliespartij kan hij zich heel erg goed herpakken.
Tijmen, tot de laatste wedstrijd alles gewonnen, alleen een val met de fiets zorgde ervoor dat in zijn laatste competitiewedstrijd de 100% verloren ging.

Tom, die moet gedacht hebben bij de start van de competitie, potverdrie, gelijk in de eerste competitiewedstrijd en zijn 1e wedstrijd van zijn 100% gespeeld. Dit was de eerste en ook de laatste van het voorjaarseizoen met een mooie sportieve 3-0 revanche tegen de speler waar hij van verloor.

Gefeliciteerd Tom met je 3e prestatieprijs op rij! Heel knap gedaan.

Jeugd 1 kampioen

Na het behalen van het kampioenschap in april hebben we al geproost op de titel met een lekker hapje. Vandaag werden de jongens en coaches in het zonnetje gezet door Patrick.

Voor allemaal een mooie oorkonde en een fles met chocolaatjes met een mooie tafeltennissleutelhanger.

Thomas, Finn, Evan, Thimo, Tijmen en Tom heel erg goed gedaan! Een hele mooie prestatie en de beloning voor al het harde trainen! Op naar een mooi seizoen in de 3e klasse.

Coaches en trainers Frans, Ton, Patrick en Adriënne ook heel erg bedankt!
Namens de kids en ouders kregen de trainers ook mooi presentje! Dankjewel hiervoor, heel leuk.

Senioren 3 kampioen

Wat later werden de spelers van senioren 3 nog in het zonnetje gezet. Ze behaalden het kampioenschap in de 3e klasse B. Met 11 punten voorsprong op de nummer 2 een hele mooie prestatie!

Roland, Youri, Martijn, Linley en Michel gefeliciteerd. Veel succes in de 2e klasse.

Na alle plichtplegingen werd het tijd om de barbecue aan te steken. Gezellig samen eten en bijkletsen voor het afgelopen seizoen en al het andere! We trainen nog 2 weken, maar iedereen alvast een fijne vakantie en zomer!