In de Hoofdklasse A won het 1e tegen de rode lantaarndrager Never Despair 4 uit den Bosch met duidelijke cijfers, 2-8. De voorsprong bedraagt nu 11 punten op nummer laatst wat weer wat lucht geeft om ook volgend jaar weer in de Hoofdklasse uit te komen. Gert Gosselink won 3 enkelspelen en ook nog het dubbel met kompaan Edwin Koomers. Edwin op zijn beurt was ook nog goed voor 2 punten. Eric Kuijper won ook knap 2 enkelspelen , zeker knap aangezien dit weer zijn 1e wedstrijd was na lange afwezigheid.

Voor Hotak 2 stond er een belangrijke wedstrijd op het programma en wel tegen het 1e team van Smash uit Raamsdonkveer. Om aansluiting te houden met medekoploper LUTO 1 moest er gewonnen worden. Helaas was SMASH 1 dit keer wat sterker, 7-3 verlies. Achterstand op koploper LUTO bedraagt nu 6 punten in de 2e Klasse B . Dennis Overbeeke won 2 partijen en Huub Hoofs 1.

Ondanks de 4-6 overwinning van Hotak 3 op The Back Hands 3 hebben ze de koppositie in de 3e Klasse B moeten afstaan aan ODT 2 uit Roosendaal (ODT 2 won maar liefst met 10-0). Martijn Withagen en Youri Aarden wonnen ieder 2 enkelspelen en samen het dubbel. Het 6e punt kwam op conto van Roland van den Heuvel.

Hotak 4 maakte korte metten met tegenstander The Back Hands 5 uit Sint Willerord, 2-8. Door deze ruime zege staan ze voorlopig veilig in de middenmoot in de 5e Klasse C. Kees Overbeeke tekende voor 3 overwinningen in het enkelspel en samen met Cees de Leeuw ook nog voor het dubbel. Cees de Leeuw zelf was ook nog goed voor 2 punten net als Michiel Jansen.

In de 5e Klasse B kreeg het 5e een ferme tik te verwerken, 9-1 verlies tegen Tanaka 6. Hierdoor sluiten ze de rij met 5 punten achterstand op nummer 5 De Pin Pongers 2 uit de Wouwse Plantage. Het enige punt werd een prooi voor het dubbel Mark Alberti en Joey Belloni.

Na vorige week won het 6e andermaal in de 7e Klasse B, nu met 2-8 bij Vice Versa’51 3 uit Oudenbosch. Een in blakende vorm verkerende vorm zijnde Jantine Burgers-Schoonen trok 3 enkelspelen naar zich toe en tevens het dubbel samen met Claudia van der Poel. Diezelfde Claudia won 2 partijen en als vanouds wist Roland van den Bogart wederom 3 punten voor zijn rekening te nemen.

Jeugd.

Het 1e jeugdteam walst maar door. Nu werd tegenstander TT Goes 3 verpletterd met 0-10. Het trio Finn D’Hondt en de gebroeders Tom en Thimo van Oers hadden totaal geen mededogen met de tegenstander. Totaal werden er maar 3 games afgestaan. Met een voorsprong van 8 punten op achtervolger Kapelle 1 in de 4e Juniorenklasse ziet het er goed uit voor het vervolg in de competitie.