Afgelopen weekend werden de NTTB Masters in Wageningen en het Get Ready toernooi bij het Markiezaat georganiseerd.

Namens Hotak’68 nam Kim ’t Hooft deel aan de Masters en Jeroen speelde zijn toernooi in Bergen op Zoom. Een mooie voorbereiding voor de start van de competitie over een paar weken.

De Tafeltennismaster is en toernooi voor alle A-spelers van Nederland en de spelers die in de eredivisie spelen. Het deelnemersveld bestond uit 28 spelers. De eerste

In poule E speelde Kim een 4-kamp. Kim leverde een knappe prestatie door zonder game verlies al haar wedstrijden te winnen. Een mooie prestatie. De overwinning in de poule betekende nog een dagje extra spelen in Wageningen.

Bij de laatste 16 speelde Kim tegen Monique Posthuma. Kim schoot uit de startblokken en pakte de eerste game met 1-11. In de 2e game had Posthuma de overhand en won met 4. Kim pakte knap de derde game net 10-12. Daarna maakte Posthuma het verschil en won 3 games op rij. Ondanks het 2-4 verlies een hele knappe prestatie. Gefeliciteerd.

Jeroen behaald mooie 2e plaats


Bij het Markiezaat in Bergen op Zoom speelde Jeroen Kivits het Get Ready toernooi als voorbereiding op de competitie. In de hoogste klasse speelde Jeroen zich middels de voorrondes en halve finale naar de finale. In de finale speelde hij tegen Nermin Smajic van het Markiezaat. Jeroen bood goed tegenstand maar kon helaas de winst niet mee terug nemen naar Hoogerheide.

Jeroen goed gedaan, gefeliciteerd!

De actiefoto van Kim is gemaakt door Rob de Ruiter.