Zaterdag 2 september werd een extra trainingsdag georganiseerd. Van 9 tot 16 uur trainden de senioren en jeugdleden in 3 blokken in MFC Kloosterhof. Elk blok werd gestart met een warming up en oefeningen. De middag werd afgesloten met het spelen van wedstrijden.

Er werd door de deelnemers heel goed getraind. Een mooie extra mogelijkheid om goed voorbereid te zijn voor de competitie die gaat starten. Tussendoor werd er natuurlijk gepauzeerd en er werd gezamenlijk buiten geluncht. Moe maar met een goed gevoel ging de Hotakkers aan het eind van de middag naar huis.

Dank aan de trainers Ton Kommers, Frans Verboven, Patrick van Loon en Adriënne Suijkerbuijk
Dank ook aan de ouders voor alle hulp. Roland van de Heuvel bij de trainingen en Ramona van Oers en Monique d’Hondt voor de hulp bij de lunch.

Dank ook aan Bakkerij Wilbrink voor de sponsoring van het brood, broodjes en krentenbollen!

Dank aan Patrick van Loon voor alle foto’s en filmpjes.

Wat mij betreft krijgt dit volgend jaar een vervolg!

Onderstaand al een aantal foto’s. Patrick zal z.s.m. andere foto’s en filmpjes toevoegen!