Degene die benoemd gaat worden als lid van verdienste kan je wel om een boodschap sturen!
Een half woord is vaak voldoende, snel handelen en zijn zaken al geregeld voor dat je er erg in hebt.

Hij houdt van aanpakken, niks is te veel en is van alle markten thuis.

Als 9 jarig manneke werd hij in januari 2002 lid van Hotak’68. Fanatiek ging hij trainen en als snel zat tafeltennis en Hotak’68 in zijn bloed. Na een paar jaar werd hij door Marlies gevraagd om bij een activiteit te helpen. Dit groeide in de loop der jaren uit als een zeer gewaardeerd vrijwilliger voor onze vereniging.

Gelukkig is hij nog steeds actief als speler, maar zijn taken waar hij bij betrokken is binnen onze club begint al een aardige lijst te worden. Trainer, coach, wedstrijdsecretaris, lid van de sponsor, trainers- en commissie ledenwerving, de activiteitencommissie en sinds kort ook bestuurslid.

Naast op maandag 12 beginnende spelers training geven, wedstrijden verzetten, met jeugd 1 op stap voor de competitie en de inbreng bij alle vergaderingen bouwde hij vorig jaar een mooie nieuwe website, tovert hij een lege zaal om tot een strakke tafeltennis arena en ontwerpt hij affiches voor de activiteiten die we organiseren.
Dan ben ik nog van alles vergeten.

Nog geen 30 jaar en al zo veel gedaan en zoveel betekent als vrijwilliger voor Hotak’68. Een voorbeeld voor velen en een persoon waar er helaas maar heel weinig van rondlopen.

Hij weet wel dat we dit enorm waarderen, maar als dank hebben we dan ook besloten om Patrick van Loon te noemen tot lid van verdienste.

Een meer dan terechte titel voor alles wat hij al gedaan heeft en zeker weten voor wat hij allemaal nog gaat doen!

Sorry Pat, het is nog geen koninklijk lintje maar voor ons als bestuur en vereniging is al je inzet, betrokkenheid en enthousiasme veel meer waard dan het “echte lintje”.

Dank voor alles, hopelijk mogen we nog lang gebruikmaken van al je hulp.

We regelen en organiseren heel veel samen en zijn wat mij betreft echte taftennismaatjes geworden. Dit moest ik wel geheimhouden!

Gefeliciteerd Patrick, een meer dan verdiende titel!

Adrienne Suijkerbuijk, 15-07-2023