Afgelopen maandag was de laatste jeugdtraining van het seizoen. Alle jeugdleden waren uitgenodigd om te komen. We starten met een warming up net als bij een gewoon tafeltennistraining. Deze keer kwamen er geen batjes aan te pas.

Voetenwerk werd geoefend met de ladder, maar natuurlijk in een watervariant. Daarna speelden we het reactie spel. Op commando moet de bal uit de waterbak worden gepakt. Natuurlijk ging er dit met veel gespetter aan toe.

De jonge Hotakkers genoten van het feit dat ze hun clubgenootjes moesten belemmeren om een bekertje water dragend op een beach tennisracket naar de overkant te brengen. Ze moesten met natte balletjes de bekertjes van het racket gooien. Natuurlijk werden niet alleen de bekertjes geraakt.

Als sluiting werden de waterballonnen gevuld. Kids gingen vol in de aanval met het bekogelen van iedereen die in de buurt was.

Natuurlijk genoten alle deelnemers van een lekker ijsje. Een mooie afsluiting met heerlijk weer!
Patrick, Joey en Linley dankjewel voor jullie hulp! Op naar een mooie zomer.

Onderstaande foto’s zeggen genoeg,. Volgens mij hebben de Hotak’68 kids hebben genoten!

Adrienne Suijkerbuijk