Namens Hotak’68 namen Thimo van Oers en Tijmen Janvier deel. Met de andere deelnemers werd er gespeeld in een 6- en 5-kamp. Er werden maximaal 3 games gespeeld en elke game winst telde als punt.
Thimo van Oers vloog uit de startblokken en wist zijn eerste 4 wedstrijden knap te winnen. Hij won 3 partijen met 3-0 en eentje met 2-1. In de laatste partij speelde hij tegen Daan van Beek van ODT. Thimo bood goed tegenstand Hiermee behaald Thimo een mooie 2e plaats. maar moest toch met 11-8, 11-6 en 11-7 de winst laten aan Daan.

Tijmen, spelend in de 5-kamp, deed exact hetzelfde als zijn clubgenoot. Tijmen won 2 wedstrijden met 3-0 en zijn derde met 2-1. Ook in de laatste ronde trof hij de nummer 1 geplaatst. Tijmen speelde tegen Lotis Vaan. Tijmen won knap de 1e game met 11-7. De tweede game ging nipt met 12-10 naar zijn tegenstandster net als de 3e met 11-7. Tijmen behaalde een mooie 2e plaats. Na deze ronde was het nog niet klaar. Alle nummers 1, 2 en 3 speelden nog een meerkamp net als de nummer 4, 5 en 6. Tijmen en Thimo troffen elkaar dus in de afsluitende 6-kamp. De eerste wedstrijd was dan ook het onderlinge treffen. Het werd een spannende gelijk opgaande strijd. Thimo won de eerste en tweede game met 11-9 en 11-6. Tijmen herpakte zich goed en won de 3e game met 11-7.

Tijmen won nog 2 wedstrijden met 3-0, verloor hij van Daan van Beek, de latere winnaar. Helaas kon hij tegen Lotis geen revanche nemen. Wel Afgelopen zaterdag werd er bij ODT in Roosendaal een beginnerstoernooi georganiseerd. Namens was deze wedstrijd nog spannender dan de 1e: 10-12, 11-9 en 13-11. Hiermee eindige Tijmen op een mooie 4e plaats. Goed gedaan Tijmen.

Thimo pakte ook 2 overwinningen, snoepte een game af van Lotis en moet ook de winst laten aan Daan. Thimo haalde hiermee een mooie 3e plaats. Gefeliciteerd Thimo, knap gedaan.

Mooie resultaten zo aan het eind van het seizoen. Alle deelnemers mocht iets uitzoeken en voor de nummer 1 en 2 was er een mooie beker. Ook was er een mooie beker voor de winnende vereniging. Dit werd ODT. Hotak’68 eindigde met 2 spelers op een mooie 2e plaats.

Dank ook aan Tom van Oers voor het coachen.