In de 4e Klasse jeugd stond voor Hotak 1 een wedstrijd tegen TTC Middelburg 4 op het programma . De Hotakkers maakten hun favorietenrol meer dan waar. Met een 2-8 overwinning lieten de Hotakkers de tegenstander gedesillusioneerd achter in Middelburg. Alle spelers hadden een goot aandeel in deze mooie zege. Tom van Oers won 3 enkelspelen en samen met Tijmen Janvier werd het dubbel met 3-0  gewonnen. De overige 4 punten werden mooi verdeeld; 2 zeges voor zowel Tijmen Janvier als Thimo van Ingen.

SENIOREN

In de Hoofdklasse A boekte het 1e team de 2e zege op rij. Nu werd tegenstander Red Star’58 2 uit Venray met 3-7 verslagen . Samen met Belcrum 2 uit Breda delen ze de 2e plaats in de poule met 13 punten. Gert Gosselink, Roald Vos en Edwin Kommers waren ieder goed voor 2 overwinningen. Gert en Roald wonnen tussendoor vrij makkelijk nog het dubbelspel.

Hotak 2 verloor met 7-3 tegen ODT 3 uit Roosendaal. Het lijkt erop dat in deze poule ( 2E Klasse A ) de ploegen erg sterk aan elkaar gewaagd zijn. Dus ieder punt is meer dan welkom. Peter van Oevelen won 2 maal en ook Huub Hoofs pakte nog een overwinning mee.

In de 3e Klasse A herstelde Hotak 3 zich knap na de 1-9 verliespartij van vorig weekend . Nu werd er een zwaarbevochten 5-5 tegen Effect’71 1 uit Terneuzen uit het vuur gesleept. Wetende dat dit met 1 man minder ( en dus al met 0-3 achter ) werd gedaan maakt dit een prima prestatie. Roland van den Heuvel scoorde 100 %, 3 enkelspelen en het dubbel met Martijn Withagen werd gewonnen. Martijn zelf won ook nog een enkelspel.

Als titelfavoriet in de 5e Klasse B maakte Hotak 4 geen fout. ODT 7 uit Roosendaal werd keurig met 2-8 verslagen. Cees de Leeuw was goed op dreef deze wedstrijd. 3 overwinningen in het enkelspel en ook het dubbel met Kees Overbeeke werd een prooi voor de Hotakkers. De overige 4 punten kwamen op conto van Kees Overbeeke en Rudy van Leeuwen.

Hotak’68 5 leed een 8-2 nederlaag tegen Tanaka 5 uit Etten Leur. Met de 8-2 zege van vorige week in de zak nestelen ze zich in de middenmoot van de 5e Klasse C. Kees Adriaanse was goed voor 2 overwinningen.

Net al vorige week moest Hotak 6 het nu ook weer doen met een nederlaag. Tanaka 7 was met 7-3 net iets beter. 2 partijen werden jammer genoeg nipt met 3-2 verloren. Joey Belloni won 2 partijen en ook Roland van den Bogart was 1 maal succesvol.

tekst: Bas Rongen