Afgelopen donderdag werd de laatste training van het jaar afgesloten met wedstrijdjes. Geen gewone wedstrijdjes maar wedstrijdjes met een heel groot batje, spelen met penhoudergreep, spelen met je hand, met een houten frame, spelen door en over 2 netjes, met een plastic batje, met je niet tafeltennishand!

Hé kan ik spinnen en backspin geven met een houten plankje, ooh een plastic batje is veel zwaarder, moet ik echt altijd tussen de 2 netjes doorspelen, met zo’n groot batje is niks, gaaf, leuk om “chinees” te spelen, nee met mn andere hand kan ik dat echt niet, kunnen we ook met onze hand zonder batje spelen!

Ik hoorde van alles tijdens de wedstrijdjes. Naast het plezier wat de kids hadden is het ook wel eens goed te ervaren hoe belangrijk een gewoon batje met rubbers is om goed te kunnen tafeltennissen. Daarnaast blijkt ook dat het gewoon is om iets te doen en als je het dan veranderd is het opeens veel moeilijker!

Onderstaand een foto impressie!