Tom was uitgenodigd om mee te spelen in de topmeerkampen van de afdeling ZuidWest.
Deze meerkampen worden gespeeld door de beste 6 spelers uit een competitieklasse in de afdeling.

Inzet een plaats bij de beste 3 spelers per klasse, welke uitgenodigd worden om het jeugdklassentoernooi te spelen op 25 maart tijdens het Nederlands Kampioenschap in Zwolle.

Tom was als 8e uitgenodigd voor de 4e klasse junioren, maar door afzeggingen mocht hij afgelopen zondag bij de beste 6 meedoen bij Belcrum in Breda. Samen met zijn moeder, Linley en Anouk Steenbak als coach werd het een leuke tafeltennisdag.

Onderstaand een verslagje van Linley:

De eerste wedstrijd was tegen een bekende tegenstanders Floris Kollen van het Markiezaat, Tom was er op gebrand om deze om te zetten in winst, de start viel een beetje tegen 2-0 achter maar Tom kwam daarna goed in zijn spel en bood goed tegenstand in de rest van de partij, helaas werd deze verloren in vijf games met 8-11 in de laatste game, dit was een goede warm up voor Tom. De volgende wedstrijd tegen  was Jasper, de tienjarige maakte het Tom eigenlijk niet zo moeilijk.
Tom won deze wedstrijd met 3-0.

De volgende opponent was Rens, Tom speelde rustig en geconcentreerd en haalde de buit in een vrij simpele 3-0 binnen. Ondertussen was Tom lekker warm gedraaid en kwam de een na laatste wedstrijd die wel belangrijk was om eventueel door te gaan naar de NK meerkampen in Zwolle, Het begin was stroef maar kwam terug van een 0-2 naar 1-2, na een spannende vierde game moest Tom zijn opponent een hand geven om hem te feliciteren. De laatste wedstrijd werd gewonnen door Tom in een spannende strijd en zo sloot hij de dag af met 3 gewonnen wedstrijden van de vijf en eindigde op een mooie 4e  plaats in de poule. 

Linley en Anouk dank voor het coachen!