Gert Gosselink Clubkampioen Senioren A – Kees Overbeeke Clubkampioen Senioren B

Tom van Oers Clubkampioen Jeugd A – Thimo van Oers Clubkampioen Jeugd B

Afgelopen zaterdag werd in MFC Kloosterhof door de spelers van tafeltennisvereniging Hotak’68 gestreden om de clubtitels. Met een opkomst van 33 spelers een mooi uitgangspunt voor een gezellige en sportieve tafeltennisdag.

De titels in de enkel en dubbel-klasse waren vacant voor de jeugd- en seniorspelers.
In de ochtend gingen de Hotakkers van start in de dubbelklasse.

Bij de jeugd werd een 4-kamp gespeeld en bij de senioren een 6-kamp. De jeugdleden die competitie spelen werden gekoppeld aan de startende jeugdleden. Het werd een mooie strijd. De dubbeltitel ging naar Iris Wilms en Finn ‘d Hondt. Als tweede eindigden Thimo van Oers en Naomi van Hemert.

Bij de senioren werd de finale gespeeld tussen de nummer 1 en 2 geplaatst. Edwin Kommers en Martijn Withagen speelden tegen Gert Gosselink en Roald Vos. De eerste game was een spannende, na een voorsprong voor Kommers en Withagen, pakten Gosselink en Vos toch de winst. Dit werd doorgezet in de 2e en 3e game wat Gosselink en Vos de titel opleverde.

Na de dubbel was het tijd voor de enkelwedstrijden. De jeugd werd ingedeeld in een A- en B-klasse. In de A-klasse verloor de favoriet zijn eerste partij. Uiteindelijk eindigden 3 spelers met 2 overwinningen, waardoor gametelling nodig was. Finn ‘d Hondt werd 3e, Thimo van Ingen 2e. Tom van Oers won verrassend en prolongeerde zijn clubtitel.

Bij de jeugd B een 5-kamp met beginnende spelers die aan elkaar gewaagd zijn. De youngsters liet goed spel zien en maakten er een spannende strijd van. Het onderlinge duel tussen de latere nummers 1 en 2 etaleerde het goede niveau van de nieuwe Hotakkers. Uiteindelijk trok Thimo van Oers de overwinning naar zich toe. Iris Wilms werd knap 2e. De senioren waren ook ingedeeld in 2 klassen. Bij de B-senioren werd er een 6- en 5-kamp gespeeld. Leuke en spannende duels zorgde ervoor dat er de gehele middag aantrekkelijk tafeltennis te zien was. In de halve finale speelden Joey Belloni tegen Cees en de Leeuw en titelverdediger Alfons Govers speelde tegen Kees Overbeeke. Cees en Kees wisten hun halve finale te winnen. In de finale won Kees Overbeeke met 3-0 van Cees de Leeuw.

Bij de senioren A werd gestart in twee 5-kampen. In de halve finale speelde het dubbel duo Gert Gosselink en Roald Vos tegen elkaar. In de andere halve finale speelden de vrienden Martijn Withagen en Edwin Kommers. Kommers en Gosselink pakten de winst. In de finale was Gosselink te met 3-0 te sterk voor Kommers, zo schreef Gosselink weer een clubtitel bij op zijn palmares.

Alle winnaars ontvingen een mooie bekers. Bij de jeugd kregen alle niet winnaars een mooie medaille.

Na afloop werd nog even nagepraat over een mooie sportieve Hotak-tafeltennisdag!

Foto’s Clubkampioenschappen 2023 (alle uitslagen staan hieronder)

UITSLAGEN HOTAK’68 CLUBKAMPIOENSCHAPPEN 2023

JEUGD DUBBEL

1e           Finn ‘d Hondt en Iris Wilms
2e           Thimo van Ingen en Naomi van Hemert
3e           Tom van Oers en Thomas Burgers
4e           Tijmen Janvier en Thimo van Oers

SENIOREN DUBBEL

1e           Roald Vos en Gert Gosselink
2e           Edwin Kommers en Martijn Withagen
3e           Jacqueline Ritzen en Eric Vastenburg
4e           Anouk en Linley Steenbak
5e           Bas Rongen en Ralph Tanke
6e           Erna Ridder en Jozien van der Heijden

JEUGD ENKEL B

1e           Thimo van Oers
2e           Iris Wils
3e           Naomi van Hemert
4e           Tuur van der Poel
5e           Thomas Burgers

JEUGD ENKEL A

1e           Tom van Oers
2e           Thimo van Ingen
3e           Finn d’Hondt
4e           Tijmen Janvier

SENIOREN B

1e           Kees Overbeeke
2e           Cees de Leeuw
3e           Alfons Govers
4e           Joey Belloni
5e           Ralph Tanke
6e           Bas Rongen
7e           Anouk Steenbak
8e           Erna Ridder
9e           Rob Boeijkens
10e         Helma Puik
11e         Jozien van der Heijden

SENIOREN A

1e           Gert Gosselink
2e           Edwin Kommers
3e           Roald Vos
4e           Martijn Withagen
5e           Sophie Dijkers
6e           Sybren Maas
7e           Linley Steenbak
8e           Youri Aarden
9e           Dennis Overbeeke
10e         Stefanie van den Heuvel

Alle jeugdleden die deelgenomen hebben aan de dubbelwedstrijden.

De prijswinnaars senioren dubbel.

De nummers 1 en 2 bij de jeugd B.

Alle deelnemers jeugd enkel B.

De nummers 1 en 2 bij de jeugd A.

Alle deelnemers jeugd enkel A.

De finalisten senioren enkel B.

De finalisten senioren enkel A.